Jumpa pun air tin Milo versi tahun 70-an.

13 October 2020, 6:30 pm

Jumpa pun air tin #Milo versi tahun 70-an.

Design dia simple, hanya logo Milo, takda gambar² tambahan. Ini baru design #minimalis.

Eh, takda dengar berita hari ni, kita dah ada perdana menteri baru belum? 😁

Pin It Send

Hantaran sohor kini:

Milo tin edisi terhad tahun 90-an.

31 August 2020, 2:15 pm

Milo tin edisi terhad tahun 90-an.

Selain edisi tahun 50-an seperti yang saya paparkan sebelum ini (azwan082.my/post/4196), saya belum jumpa lagi #Milo tin edisi tahun² lain.

Bila tengok design ni, teringat waktu kecil² dulu, tin Milo 1 kg memang guna design ni. Yang paling menonjol pada design ini adalah kolar pada jersi pemain bola sepak tu. Hinggakan ada trend dulu² pakai baju, kolar dibiar angkat, tak dilipat, macam Eric Cantona 😎.

Beckham pun ada ikut style tu, nak rasa nampak gaok la 😄.

Oh ya, selamat hari kebangsaan ke-63 🇲🇾.

Pin It Send

Minuman Milo tin edisi terhad, ada gambar orang angkat kerbau 🐮.

21 July 2020, 4:00 pm

Minuman #Milo tin edisi terhad, ada gambar orang angkat kerbau 🐮.

Rasanya ini design tin milo waktu tahun 1950-an dulu. Harapnya nanti ada design baru keluar untuk tahun² lain seperti 60-an, 70-an atau 80-an, boleh buat koleksi. Koleksi tambah sampah sarap dalam rumah 😂.

Gambar orang angkat kerbau ni ada kaitan dengan seorang atlet zaman Yunani dulu, nak tahu lebih lanjut baca kat www.yunfila.com/2020/05/milo-limited-edition-berwajah-unik.html.

Rasa air Milo ni sama saja dengan milo kosong biasa 😬.

Pin It Send