Milo tin edisi terhad tahun 90-an

118701249_174294737473677_4983050300788344162_n.jpg

Isnin, 31 Ogos 2020, 2:15 pm1,368

Selain edisi tahun 50-an seperti yang saya paparkan sebelum ini (https://azwan082.my/post/4196/), saya belum jumpa lagi tin edisi tahun² lain.

Bila tengok design ni, teringat waktu kecil² dulu, tin Milo 1 kg memang guna design ni. Yang paling menonjol pada design ini adalah kolar pada jersi pemain bola sepak tu. Hinggakan ada trend dulu² pakai baju, kolar dibiar angkat, tak dilipat, macam Eric Cantona 😎.

Beckham pun ada ikut style tu, nak rasa nampak gaok la 😄.

Oh ya, selamat hari kebangsaan ke-63 🇲🇾.

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/174294730807011/

Tulis komen: