Liga Malaysia bersambung lepas 5 bulan terhenti

118640685_174059060830578_303666242064026995_n.jpg

Ahad, 30 Ogos 2020, 1:55 pm359

Sebelum ni saya tengok game kat TV saja, tapi buat masa sekarang, aerial TV masih belum habis pasang lagi, jadi ni belum dapat guna lagi. Nasib baik Chromecast dah dapat pakai balik.

Saya baru tahu yang channel Unifi kat Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCIwyESkw2cF4zqXC-a5_6Hg) ada buat live game. Jadi saya cast live video dari Youtube ke Chromecast untuk tengok kat TV.

Saya sempat tengok 2 match:

  • Pahang vs JDT – Farizal Marlias (keeper) nak gelecek striker Pahang (Faisal Halim)? 😂
  • PDRM vs Kedah – tak fokus tengok game, tengok separuh masa saja, tengah busy 😅.

Berikut adalah keputusan perlawanan minggu ini:

22/8
PJ City 0 – 2 Terengganu

28/8
Pahang 2 – 3 JDT
Felda Utd 0 – 1 UiTM
Perak 0 – 1 Melaka Utd

29/8
PDRM 0 – 2 Kedah FA
Terengganu 4 – 0 Sabah
Selangor 0 – 0 PJ City

Kedudukan semasa :

PasukanPMSKMata
JDT541013
Terengganu ↑7531110
Perak ↓152218
Kedah ↑452127
UiTM ↑552127
Melaka Utd ↓353026
Pahang ↓352036
Selangor ↓151316
Felda Utd ↓351225
PJ City ↑151225
Sabah ↓651225
PDRM5014-2

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/174059057497245/

Tulis komen: