Ahli Running Man tunjuk ekspresi emosi hanya melalui wajah

Isnin, 5 Oktober 2020, 2:30 pm

Ahli Running Man tunjuk ekspresi emosi hanya melalui wajah.

Dalam episod ini, 4 orang ahli Running Man menyertai cabaran tarian hula dari Hawaii. Antara perkara yang perlu dipelajari ialah mengekspresikan emosi hanya melalui wajah. Cikgu yang mengajar meminta mereka menunjukkan contoh bagaimana emosi itu disampaikan.

120810504_183406779895806_6886275133903295796_n.jpg

① – Mula² Jong-kook dulu. Emosi yang ditunjukkan adalah cinta (love), gembira (joy) dan syukur (gratitude). Jong-kook tak banyak macam, dia tunjuk secara serius.

120882547_183406829895801_268970533621551262_n.jpg

② – Giliran Suk-jin pulak. Wajah untuk emosi cinta dia tunjuk macam tak ikhlas pulak. Jadi Jong-kook pun minta Suk-jin tunjuk wajah gembira sekali lagi, kemudian wajah gembira apabila isteri dia pergi melawat orang tua dia 😆.

120749014_183406803229137_7887098106594557148_n.jpg

③ – Ji-hyo hanya sempat tunjukkan contoh wajah emosi cinta, eye-contact dah bagus, tapi nampak lain macam jak 😅.

120735178_183406793229138_7619110461541144495_n.jpg

④ – Kwang-su punya ekspresi wajah tak boleh blah. Untuk emosi cinta, muka macam minta pelempang, kemudian emosi gembira dia pun sama. Wajah emosi syukur dia pulak makin membongkok 😂.

120710280_183406766562474_2825929619295639389_n.jpg

⑤ – Disebabkan ekspresi wajah Kwang-soo lawak sangat diorang tengok, mereka tambah satu lagi emosi, iaitu sedih. Tapi muka sedih dia ni semua orang tengok berguling ketawa 🤣.

Tonton video penuh episod 520 di kshow123.net/show/running-man/episode-520.html. Dalam episod ni banyak lagi babak lucu sampai menangis korang ketawa, terutamanya part mereka belajar tarian hula & samba, kemudian part mereka belajar & bertanding nyanyian acapella.

Komentar

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.

Kandungan berkaitan: