Dekoder ada bawa, remote pulak lupa

271665189_454741389429009_8435681951430801540_n.jpg

Rabu, 12 Januari 2022, 9:25 pm0

Tapi takpa, masih boleh beli kat kedai komputer atau cari online kat Shopee. Kalau beli online harap yang datang betulĀ² remote , dan bukan remote Huayu šŸ˜….

Saya sebenarnya jarangĀ² dah tengok , selalu tengok Youtube. Buletin utama TV3 pun ada kat Youtube, jadi tak terlepas kalau nak tengok berita.

Lagipun sekarang dah upgrade guna smart TV, platform , rasa macam pakai telefon Android kat TV. Jadi tak perlu nak sambung lagi, dapat tengok Youtube terus kat TV.

Cuma line internet jak yang kurang stabil sekarang ni. Nak cuba cari antenna 4G signal booster nanti šŸ˜.

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/454741419429006/

Tulis komen: