Pada hari ini, 17 September

Tahun lalu:

Artikel tular:

 
Ucaptama PM ke-9 🎙 23 August 2021+157

K-drama kat iflix macam makin disembunyikan

Ahad, 16 Mei 2021, 2:00 pm

K-drama kat iflix macam makin disembunyikan.

Dulu² waktu selalu tengok movie² keluar panggung kat TV, macam malam tadi ada Kuch² Hota Hai mesti ramai Gen-Y duduk depan TV 😆. Sekarang dah banyak streaming services, boleh tengok online saja, tak susah nak cari link download. Disebabkan raya PKP sekarang, saya layan Korea saja, lama dah tak tengok, yang latest pun rasanya Goblin 😅.