High pressing memakan diri

D54EF35A-3CB5-4B31-8957-731F8BC0FC19.jpeg

Selasa, 16 Januari 2024, 3:50 am28

Defend lambat sangat turun hingga beri banyak ruang kepada pemain Jordan.

Satu gol Jordan dibatalkan sebab offside, kalau tak dah 4 gol pada 1st half.

Permulaan 2nd half nampak peningkatan, tapi lepas Arif Aiman & Romel Morales dikeluarkan, momentum yang baru nak dibina mengendur balik, sekali lagi disebabkan defend lambat turun, counter attack Jordan mudah skor.

Takpa, Sabtu ni lawan Bahrain, saia nak pergi tengok kat Bukit Jalil pulak, ada siapa nak join? 😎

16/1
Malaysia 0 – 4 Jordan (https://youtu.be/mDfydtRt5ik)

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/1047167736450138/

Tulis komen: