Kerepek pisang banaBee, tengok packaging macam keropok import. Tapi bukan

9 April 2020, 11:55 am

Kerepek pisang banaBee, tengok packaging macam keropok import. Tapi bukan, ini keropok Borneo yang hi-tech, kilang dia kat Asajaya. Apa benda yg hi-tech tu entah la 😅.

Ini perisa original, rasa dia sama mcm kerepek pisang 🍌 biasa, ada rasa kelat² sikit kalau #makan banyak, cuma tak rasa manis. Biasa yg manis tu sebab letak gula karamel, bukan dari rasa pisang. Keping² pisang ni ada dibuat pattern, nak buat rupa unik sikit supaya dapat dijual / sellable 😯.

Ada jugak perasa lain mcm rasa BBQ & rasa tomato, yg tu lain kali lah cuba. Sebungkus harga RM2.95 sahaja. Produk tempatan, tanpa kolestrol 👍.

Pin It Send

Komen sikit: