Pada hari ini, 20 Mei

Tahun lalu:

2 tahun lalu:

Berapa harga Macbook Pro 16 inci tahun 2021 spec maksimum yang baru umum semalam?

246980751_403231187913363_9037041224241850199_n.jpg

Selasa, 19 Oktober 2021, 9:00 pm

Berapa harga Pro 16 inci tahun 2021 spec maksimum yang baru umum semalam?

Tahun lalu punya MBP spec maksimum berharga RM25,399 ⁽¹⁾, dah sama harga Preve. Tahun ni, beberapa spec dah banyak berubah, terutama sekali processor, dah tak pakai processor Intel (x86 architecture), sekarang guna processor buatan Apple sendiri, M1 Pro/Max (ARM architecture).

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄

133337344_219855879584229_8244317151796165647_n.jpg

Jumaat, 25 Disember 2020, 11:45 am

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄.

Lepas saya upgrade mini ⁽¹⁾, Macbook Pro ni dah jarang diguna. Kelmarin bila pasang ni, tengok status bateri tak masuk charge. Pastu saya pun buka & cuci dalaman laptop ni, tengok² dapat tak kalau pakai book tanpa bateri. Bila pasang balik, tak dapat nak on laptop. Lampu sleep Macbook tunjuk error code ada masalah memory module.