Pada hari ini, 17 September

Tahun lalu:

Artikel tular:

 
Ucaptama PM ke-9 🎙 23 August 2021+157

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄

133337344_219855879584229_8244317151796165647_n.jpg

Jumaat, 25 Disember 2020, 11:45 am

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄.

Lepas saya upgrade mini ⁽¹⁾, Macbook Pro ni dah jarang diguna. Kelmarin bila pasang ni, tengok status bateri tak masuk charge. Pastu saya pun buka & cuci dalaman laptop ni, tengok² dapat tak kalau pakai book tanpa bateri. Bila pasang balik, tak dapat nak on laptop. Lampu sleep Macbook tunjuk error code ada masalah memory module.

Macbook Pro 13 inci 2020 kembali menggunakan keyboard dengan scissor mechanism

Rabu, 6 Mei 2020, 8:20 am

Macbook Pro 13 inci 2020 kembali menggunakan keyboard dengan scissor mechanism.

Papan kekunci (keyboard) yang terdapat pada Pro ataupun Magic Keyboard dahulunya dikenali sebagai keyboard yang paling selesa dan paling tinggi kadar ketepatan penggunaannya. Selain , keyboard yang terdapat pada juga antara yang paling selesa digunakan.