Pada hari ini, 10 Ogos

Tahun lalu:

2 tahun lalu:

Bukan hadiah Krismas, tapi jadi hadiah birthday pulak, Thinkpad X260 🎂

  • 160009839_270035651232918_4102700536211011834_n.jpg
  • 160999447_270035657899584_3803488838739792147_n.jpg
  • 160272583_270035681232915_6694705983249040395_n.jpg

Ahad, 21 Mac 2021, 8:00 am

Bukan hadiah Krismas, tapi jadi hadiah birthday pulak, Thinkpad X260 🎂.

Sebelum saya pergi roadtrip hujung tahun lalu, tiba² sedia ada Macbook Pro tahun 2010 tak dapat nak start ⁽¹⁾. Ingat nak ganti terus dengan , tapi tangguh dulu sebab belum dapat nak jalan² jauh kena PKP. Memang tujuan nak ada laptop sebab nak dapat buat kerja bila pergi jalan².

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄

133337344_219855879584229_8244317151796165647_n.jpg

Jumaat, 25 Disember 2020, 11:45 am

Laptop ni minta diganti baru, untuk jadi hadiah Krismas 🎄.

Lepas saya upgrade mini ⁽¹⁾, Macbook Pro ni dah jarang diguna. Kelmarin bila pasang ni, tengok status bateri tak masuk charge. Pastu saya pun buka & cuci dalaman laptop ni, tengok² dapat tak kalau pakai book tanpa bateri. Bila pasang balik, tak dapat nak on laptop. Lampu sleep Macbook tunjuk error code ada masalah memory module.