Kena ada benda ni kalau duduk rumah apartment

272016838_457133995856415_3672639658958433170_n.jpg
271736217_457133962523085_6719233992669695312_n.jpg

Ahad, 16 Januari 2022, 10:40 pm95

Troli boleh lipat simpan dalam but kereta. Dapat bawa banyak barang sekali trip dari tempat parking kereta 😁.

Kalau nak yang murah, ada juga troli jenis stainless steel yang dapat juga dilipat, cuma lebih besar & berat berbanding yang ini, jenis kotak plastik & handle aluminium. Kat sini selalu tengok auntie & uncle dah pencen guna troli jenis tu bawa sayur & barang dapur masuk lif.

Hari ni sambung lagi shopping barang rumah 😮‍💨.

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/457134035856411/

Tulis komen: