Ada dengar berita kilang Toyota kena tutup ⁽¹⁾ sebab hard disk penuh?

C4CB490F-6859-4903-8464-085E288CD025.jpeg

Khamis, 9 November 2023, 9:40 pm22

Benda hampir serupa berlaku pada ni 💻.

Saya dapati lepas install update, tak delete pun file update tu, lama² terkumpul memenuhkan hard disk yang ciput ni. Tadi sampai nak commit changes pun tak lepas sebab tak dapat write database sqlite yang SVN pakai.

Kena run disk cleanup, pilih option untuk cleanup juga system files. Tengok² sampai 6GB lebih hanya pada file update yang dah tak dipakai.

⁽¹⁾ https://www.theguardian.com/business/2023/sep/06/toyota-blames-factory-shutdown-in-japan-on-insufficient-disk-space

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/1009782803521965/

Tulis komen: