Unboxing ORICO 10 Ports USB3.0 Hub with Power Adapter A3H10-V2

Jumaat, 4 September 2020, 11:50 am

Unboxing ORICO 10 Ports USB3.0 Hub with Power Adapter A3H10-V2

Sebahagian daripada proses , saya nak sambung banyak peralatan komputer kepada mini, tapi USB port dia ada 4 saja. Jadi dalam banyak² USB hub, kenapa saya pilih model ini?

Saya mencari USB hub yang jenis powered, iaitu jenis yang mendapat bekalan elektrik daripada luaran seperti power adapter, dan bukannya melalui USB port itu sendiri.

USB hub jenis powered ni sesuai untuk peralatan yang menggunakan tenaga yang banyak seperti external hard drive, printer & scanner.

Saya plan nak guna banyak external hard drive, untuk simpan banyak video sama ada yang dirakam dari kamera, atau pun video download dari internet. Nak install banyak hard drive dalam Mac mini memang tak dapatlah, dah la susah nak buat & perlukan special tools semua. Jadi USB hub macam ni lah cara terbaik.

USB port lain kat Mac mini boleh la digunakan untuk sambung iPhone, iPad, thumbdrive, barang² yang guna kurang tenaga, kipas USB pun boleh, lampu meja USB pun boleh 😁.

Beli kat sini 👉🏻 c.lazada.com.my/t/c.bCEEnU?url=https%3A%2F%2Fwww.lazada.com.my%2Fproducts%2Forico-a3h-aluminium-siri-kelajuan-tinggi-4710-port-usb-30-hub-dengan-penyesuai-kuasa-12v-sokongan-bc12-mengecas-splitter-untuk-macbook-i1372822054-s4303588512.html

: ▶️ youtu.be/zXuimcJSjrE

Komentar (1)

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.

Kandungan berkaitan: