Epic Games tengah beri game Grand Theft Auto V (GTA 5) percuma hingga 21/5/2020

  • wm_96423769_145441153692369_173610506613948416_n.jpg
  • wm_97882353_145441170359034_4123201061227855872_n.jpg

Jumaat, 15 Mei 2020, 8:00 pm

Epic Games tengah beri game Grand Theft Auto V (GTA 5) percuma hingga 21/5/2020.

Pegi ke www.epicgames.com pastu register account kalau belum ada akaun. Boleh register guna akaun Facebook.

Lepas register, pergi enable 2 factor authentication. Ikut kesesuaian sendiri nak guna 2FA melalui email, SMS atau Authentication app.

Lepas tu baru boleh claim ni free.

boleh dimain kat platform saja, tapi saya sekarang tak ada . Tapi tak pa, download saja dulu, nanti bila dah build satu gaming PC baru install.

Nak download game yang dah dibeli secara percuma ni 😂, kena download Epic Games Store app kat website Epic Games. Install app ni pastu boleh download game melalui app store ni.

Saya sendiri belum pernah main game ni. Version lama GTA pernah la main, waktu grafik dia guna pemandangan dari atas kepala, macam main game Pokemon gameboy.

Kalau nak tahu macam mana rupa game ni, boleh follow channel Iggy Fresh kat YouTube, dia ada buat banyak video gameplay GTA 5, GTA 5 mod, dan yang paling best tengok video dia cuba lari dari polis (evade police chase) dan roleplay jadi polis jahat (bad cop) 😈.

Komentar (3)

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.

Kandungan berkaitan: