Pizza atau lasagna?

  • 186472468_306720340897782_4450969781510704487_n.jpg
  • 184799999_306720347564448_3046978131994763764_n.jpg

Rabu, 19 Mei 2021, 4:30 pm

Pizza atau lasagna?

Kedua²nya menu segera, hanya panaskan dalam microwave oven. Bagi saya, senang lagi nak pizza. Hanya panaskan guna power medium selama 3 minit, kalau tak ada pinggan/piring tahan microwave, boleh letak kat kotak bungkusan tu terus, dan bila dah sedia, potong saja jadi 4 bahagian.

Kalau lasagna pula, kena panaskan 6 minit, sampai cheese mencair. Pastu kena keluarkan dari bekas, letak kat pinggan, potong jadi kecil, kalau tak potong pun boleh. Nak kena pakai sudu untuk makan, lagi banyak barang nak kena cuci nanti. Kalau dilihat gambar ke-2, dah sampai melekat tulisan brand kat bahagian dasar lasagna tu 😂.

Komentar

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.

Kandungan berkaitan: