Tak nak lah cuba Mom’s Spaghetti Eminem ni

Ahad, 3 Oktober 2021, 1:50 pm

Tak nak lah cuba Mom’s Spaghetti Eminem ni.

Eminem dah buka restoran spageti hujung bulan lalu dinamakan Mom’s Spaghetti, yang berasal daripada meme popular, yang berasal pula dari lirik lagu Lose Yourself. Tapi kalau korang tahu ayat penuh lirik lagu ni, mesti jadi ragu² bila tengok spageti tu:

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy,
There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti

Lagu ini merupakan salah satu soundtrack untuk 8 Mile lakonan Eminem yang menceritakan kisah hidupnya sebagai rapper underground. Lirik part ini mungkin berkenaan semasa babak dia tengok diri dalam cermin tandas, jadi mungkin mom’s spaghetti tu adalah… 🤢

🤮

Gambar dari https://www.facebook.com/media/set/?vanity=JoeMaroonPhotography&set=a.1461447460901026

Komentar (0):

Source: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/392726102297205/

Tulis komen: