Set sarapan roti bun

Isnin, 7 Februari 2022, 8:55 pm

Set sarapan roti bun.

Ini memudahkan pagi² bangun tak perlu susah nak sedia sarapan pastu berebut nak bersiap ke ofis. Roti Gardenia ni pun murah, RM1 satu, seminggu jadi RM5 saja kos. Kalau bun lain tu ada harga dari RM1.50 hingga RM3.

Kalau nak pilih yang mana favourite, coklat adalah all-time favourite saya. Tapi roti Gardenia Black Forest tu dengan namanya yang macam premium dah jadi favourite baru saya. Rasanya pun sedap manis masam, rasa buah blueberry (sebut ikut cara Usop Wilcha 😆).

Komentar (1):

Source: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/470246634545151/

Pingback: Cuba set bun Massimo pulak untuk sarapan

Tulis komen: