Tak dapat driving kat luar, kita drive dalam NFS No Limits jak

wm_90944020_131184008451417_746052329169485824_n.jpg
wm_91107194_131184055118079_27436010568679424_n.jpg

Isnin, 30 Mac 2020, 5:45 pm277

Dah berapa tahun main ni, campaign dia masih lagi sangkut kat chapter 14. Kena ada kereta yg minimum 746 PR. Nak buat in-app purchase beli gold pack atau VIP, rasa rugi pulak sebab game ni hanya utk habiskan masa kosong saja, bukan utk jadi atlet e-sports.

Hanya bergantung pada gold atau parts yg dpt dari replay games atau video ads. Kalau dah simpan banyak parts, dpt tukar dgn scrap utk beli blueprint & upgrade kereta.

Itupun kalau main selalu, makin selalu main makin banyak parts atau blueprint boleh dapat. Tapi sekarang ni kereta dari kategori super car pun masih belum dapat 🤷🏻.

Sambil itu saya nak tunjuk favourite saya buat masa sekarang, VW Golf GTI. Tengok kat carlist, kebanyakan Golf GTI terpakai dalam 100-120 ribu, agak belum mampu lagi (downpayment dia). Dapat Golf 1.4 TSI pun ok jugak, harga dlm 50-70k, asalkan pilih model tahun 2014 ke atas, sebab dengar cerita tahun tu VW dah solve problem gearbox DSG diorang.

hari ke-13

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/131184101784741/

Tulis komen: