Sampai bertompok kulat 😷

  • 312608362_776987336801514_4676865385372521043_n.jpg
  • 308961459_776987333468181_1112567987849198563_n.jpg

Sabtu, 22 Oktober 2022, 8:50 pm

Sampai bertompok kulat 😷.

Dekat 2 bulan tak menyetir ni. Kali terakhir pandu ni ke ofis, bila balik rumah lepas naik bukit & drive slow kat tempat parking, enjin jadi overheat sekejap.

Belum ada masa & bajet nak hantar servis radiator. Air cond pun masih belum repair ⁽¹⁾. Tu yang tersadai tak pakai, tersimpan kat tempat parking multilevel yang terlindung dari matahari, sampai tumbuh kulat 🍄.

Buat masa sekarang, ingat nak refill radiator dengan air suling saja dulu, tapi pergi pasaraya susah pulak nak jumpa air suling, air mineral banyak. Belum check lagi Mr. DIY, mungkin ada jual kat sana.

⁽¹⁾ https://azwan082.my/2022/07/semalam-sepanjang-hari-hujan-sekejap-lebat-sekejap-renyai/

Kandungan berkaitan:

Komentar (1)

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.