Playlist MyTV untuk smart TV berserta intisari rancangan bermula RM4.99 sebulan. Selanjutnya →

Sampai bertompok kulat 😷

312608362_776987336801514_4676865385372521043_n.jpg
308961459_776987333468181_1112567987849198563_n.jpg

Sabtu, 22 Oktober 2022, 8:50 pm0

Dekat 2 bulan tak menyetir ni. Kali terakhir pandu ni ke ofis, bila balik rumah lepas naik bukit & drive slow kat tempat parking, enjin jadi overheat sekejap.

Belum ada masa & bajet nak hantar servis radiator. Air cond pun masih belum repair ⁽¹⁾. Tu yang tersadai tak pakai, tersimpan kat tempat parking multilevel yang terlindung dari matahari, sampai tumbuh kulat 🍄.

Buat masa sekarang, ingat nak refill radiator dengan air suling saja dulu, tapi pergi pasaraya susah pulak nak jumpa air suling, air mineral banyak. Belum check lagi Mr. DIY, mungkin ada jual kat sana.

⁽¹⁾ https://azwan082.my/2022/07/semalam-sepanjang-hari-hujan-sekejap-lebat-sekejap-renyai/

Komentar (1):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/776987383468176/

Pingback: Hari menyervis kereta

Tulis komen: