Sorotan gambar emau sepanjang 2022 😹

Jumaat, 30 Disember 2022, 9:45 am196

Sorotan gambar sepanjang 2022 😹.

Gambar² dihimpunkan mengikut tempat:

Parking Sunshine

Dulu selalu jumpa dia tidur dekat kereta, ada sekali berkongsi ayam goreng McD. Sekarang jarang² dah jumpa.

Ada saya tulis sebelum ini ⁽¹⁾. Baru² ini ada terjumpa lagi dia dengan anak²nya, tapi mungkin anak baru, sebab semua masih kecil macam yang saya tengok 5 bulan lalu.

Tempat parking pasar basah Bayan Baru

Suka mengiau sampai nak ikut naik kereta. Kalau tak silap, dia berjalan terhincut² sakit kaki.

Bulan lalu matahari terbenam awal, pukul 7 dah Maghrib. Time balik kerja selalu tengok banyak kucing kat kedai buah²an ni.

Tepi masjid Bayan Baru

Cuba cari nampak tak telinga anak kucing dekat tepi parit tu 😆.

Kedai dobi tepi pusat hemodialisis

Si itam ni jugak yang terkejut tiba² raya ⁽⁴⁾, ucap selamat raya haji ⁽⁵⁾, dan pernah minta jajan ⁽⁶⁾ 😆.

Tu yang tauke dobi letak botol air merah, mesti habis berbau dalam kedai kena pancit mereka dua.

Ada ditulis baru² ni ⁽⁷⁾, plan nak buat Malaya Enduro sendiri. Enduro ka ngelayo? 😝

Kedai windscreen Air Itam

Macam ni lah rupa saya menunggu windscreen ditukar baru ⁽⁸⁾, sampai terlentok 😪.

⁽¹⁾ https://azwan082.my/2022/07/emau-beranak-5-kat-parking-pasaraya-sunshine/
⁽²⁾ https://azwan082.my/2022/06/banyaknya-biskut-emau-yang-diberi/
⁽³⁾ https://azwan082.my/2022/01/alley-cat-penjaga-dobi/
⁽⁴⁾ https://azwan082.my/2022/05/tiba-tiba-hari-raya-/
⁽⁵⁾ https://azwan082.my/2022/07/belum-terlewat-lagi-untuk-si-emau-item-ni-mengucapkan/
⁽⁶⁾ https://azwan082.my/2022/08/belum-datang-mood-menulis/
⁽⁷⁾ https://azwan082.my/2022/12/dah-start-evo-enduro-ke-mae-hong-son/
⁽⁸⁾ https://azwan082.my/2022/01/pergi-repair-kereta-kebal/

Komentar (0):

Source: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/827666065066974/

Tulis komen: