Jalan² tengok matahari terbenam kat Jambatan Pulau Pinang

Ahad, 5 Mac 2023, 10:55 pm79

330615605_1266111230781397_3587420847347877666_n.jpg
Silau .
330284157_3460352700888897_8250079406886074896_n.jpg
Sampai Giant Bayan Baru, tinggal cahaya matahari yang terpantul di Selat Melaka menghasilkan warna ungu kebiruan.
333574250_597326308656511_7786795501270811257_n.jpg
Ber-‘peknik’ dalam kereta sambil tunggu .

Makan malam mi goreng menu rahmah yang pedas. Balik rumah terus memerut 😰.

Ni tengah test awal tengok dapat tak tidur dalam , buat jadi , lampu guna power bank untuk jump start kereta ⁽¹⁾. Baru tau yang Polo Sedan pun dapat buka semua tingkap sekaligus dengan menekan lama² butang unlock kat remote. Nasib baik hari tak hujan, kalau tak, nak kena cepat² pasang kipas USB kat tingkap.

328520631_576566401074631_3892300288214425804_n.jpg
Si itam pun ada ikut sama piknik.

Diberi sedikit karipap kari ayam, dia tak nak. Mungkin sebab tak ada isi ayam, bila check karipap tu intinya chicken loaf dengan kuning telur rebus.

⁽¹⁾ https://azwan082.my/2021/08/powerbank-untuk-jump-start-kereta/

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/871233164043597/

Tulis komen: