Kalkulator petrol dah dikemaskini + harga petrol minggu ke-4 2020

118307809_172007031035781_6933047521629633880_n.jpg

Sabtu, 22 Ogos 2020, 9:50 am

Kalkulator petrol dah dikemaskini + harga petrol minggu ke-4 2020.

Ingatkan dah tak ada yang pakai web app ni, dah berbulan ada problem pada skrip untuk ambil data dari website . Rupa²nya layout website Petronas dah berubah, dah tak tunjuk harga terkini petrol lagi. Sebagai alternatif, saya ambil data dari paultan.org pula.

Nasib baik ada seorang pengguna yang komen kat blog bertanyakan pasal app kalkulator ni. App ni diletak kat website saya yang satu lagi. Bila saya check tengok² free hosting tu dah delete akaun saya 😢.

Lokasi baru untuk web app kalkulator petrol ini adalah 👉🏻 azwan082.my/app/petrol

🟡 RON 95 – 1.71 (+0.03)
🟢 RON 97 – 2.01 (+0.03)
⚫️ Diesel – 1.80 (-0.02)

Komentar

Tulis komen

Emel anda tidak akan dipaparkan.

Kandungan berkaitan: