Dah sampai pun Ativa saya 😅

Sabtu, 13 Mac 2021, 9:50 am

Dah sampai pun Ativa saya 😅.

Enjin 0.6L turbo, EF-VET, gearbox B-CVT (bunyi CVT), jadi laa, warna special tu tak lagi jual 😆.

Penemuan terkini – bila saya buka seat belakang, baru terjumpa balik camera shutter ni, lepas hilang 3 bulan 😂.

Hujung tahun lalu waktu nak jalan² ke Bintulu & Miri, saya dah ready bawa tripod dengan kamera 360, sekali bila nak pakai, tercari² kat mana pulak remote shutter ni. Ingatkan tertinggal kat bilik, tapi tak jumpa² pun. Nasib baik bateri dia tak meletup dalam 😱.

Berita baru tahu – batu 4 dah dibuka kepada trafik, tapi hanya satu lorong untuk laluan dari Kuching Sentral ke Batu 3 👍.

Komentar :

Topik² lain:

Apple dashcamdrive DIY duit ekonomi emau gitar hargapetrol howto jalan kebun kereta kpop Kuching lagu laptop LigaMalaysia LigaSuper2020 LigaSuper2021 Mac makan mercutanda minimalis Miri muzik PanBorneo panorama360 pasaraya Perodua politik puasa raya resipi RunningMan sayur Serian Sibu Simanggang spotify StreetView Thinkpad TSMY vivaturbo workout YT