Tak pandai baca tulisan Cina kat vending machine 😅

326947811_2075120819347299_7055898865210656693_n.jpg
326864011_596501802489586_8853725538506534745_n.jpg

Selasa, 24 Januari 2023, 8:40 am241

Mesin layan diri buat ini terdapat banyak di R&R di lebuhraya . Bila nak guna, saya tekan² butang black coffee ni tapi tak keluar² jugak kopi.

Rupa²nya ada sticker kecil yang bagitau tulisan Cina ini bermaksud menu tu dah habis. Kalau yang masih ada tu, akan menyala warna merah bulat.

Kenapa tak design kalau menu masih ada stok, letak warna lain macam hijau 🟢 atau biru 🔵 ? Atau padam saja lampu untuk menu yang dah habis? 🤔

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/844742736692640/

Tulis komen: