Taman Dinosaur UTP + Kinta Riverfront

Jumaat, 20 Oktober 2023, 1:50 pm30

Ada 2 objektif trip kali ini. Bulan lalu ke homecoming ⁽¹⁾, terjumpa satu kedai tepi jalan jual bantal kapok (kekabu) tapi tak sempat berhenti. Jadi nak datang lagi ke kedai tu, jauh betul tempat nak cari bantal 😆.

Selain itu nak pergi ke pasar karat, tapi susah nak cari tempat parking, lain kali sajalah. Sebaliknya, dapat pergi 2 tempat yang tak ada dalam perancangan – Taman Dinosaur UTP & Aeon Mall Klebang, nak beli sushi Aeon ⁽²⁾, lepas tu makan sambil lepak kat Jambatan Victoria ⁽³⁾.

▶ https://youtu.be/J0HfhcEpYKo

⁽¹⁾ https://azwan082.my/2023/09/camping-dalam-hujan-kat-the-treasure-taman-herba-gopeng-utp-homecoming-2023/
⁽²⁾ https://azwan082.my/2023/10/macam-dah-lama-tak-makan-sushi-/
⁽³⁾ https://azwan082.my/2023/09/melawat-jambatan-victoria-kat-kuala-kangsar/

Komentar (0):

FB: https://www.facebook.com/100810608155424/posts/999231837910395/

Tulis komen: